Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'only'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello to whoever is taking time to read this! All day long i am having one very annoying issue: whenever i start a ranked battle - my game starts lagging like crazy - from 500 to 2000+ ping i never had such an issue before and tried playing random battles - suffered no lag issues, ping was good and no problems at all then i tried ranked again - same issue. i decided that something might be wrong with the server, so i waited from morning until now, tried 1 game - same problem remains. tried to load the support page to submit a ticket, but i cant even do that - while everything else is running smoothly, wg support side is painfully slow to load so i have decided to seek help here. i dont know if the problem is on my end or the server i am not using ANY mods if it was a problem with the server, obviously, i would have found some thread about it already... HELP! :<
×