Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not visible'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 2 results

  1. Tempestdottir

    We NEED to see our ships' XP

    What is this new thing that's happening??? Normally we see our ships' XP at the top right corner above our ships' captains right? Yes BUT Whenever we switch our menu to anything except port, for example MODULES the ships' XP disappear (they are actually hidden by "rolling-up"). Now, especially at MODULES we NEED TO SEE our ships' XP right? For example, I need to see how many XP are still needed for the next hull, I see the next hull is 52,000 XP but I cannot see my actual current ship XP... I have to go to the menu and switch to port to check my current XP. Guys, it is annoying and redundant... PLease KEEP THE SHIP XP VISIBLE at all menu instances while in port...
  2. I tried my very first CV mission today in beta (patch 0.3.0.86465) but when the battle begins I don't have visible mouse cursor at the tactical map view. It appears at the very edge of the map but disappears at the "play area" of the map. So I cannot do anything with the squadrons! Mouse works 100% fine at the menus and with other type of vessels (battleships, cruisers, destroyers). I had this exactly same bug during closed alpha and I did make a bug report out of it (it was noticed). But now when I try to "report a bug" from the start up screen, it takes me to the Russian (or such) web page where I can't understand anything. My specs are as follows: Core 2 Quad 9650 (3.00Ghz). 8Gb of DDR2 RAM (800mhz). ATI Radeon HD 5870 with latest drivers available for it. Windows Vista Ultimate 64 bit. Logitech G5 laser mouse.
×