Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'disappearing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. I tried my very first CV mission today in beta (patch 0.3.0.86465) but when the battle begins I don't have visible mouse cursor at the tactical map view. It appears at the very edge of the map but disappears at the "play area" of the map. So I cannot do anything with the squadrons! Mouse works 100% fine at the menus and with other type of vessels (battleships, cruisers, destroyers). I had this exactly same bug during closed alpha and I did make a bug report out of it (it was noticed). But now when I try to "report a bug" from the start up screen, it takes me to the Russian (or such) web page where I can't understand anything. My specs are as follows: Core 2 Quad 9650 (3.00Ghz). 8Gb of DDR2 RAM (800mhz). ATI Radeon HD 5870 with latest drivers available for it. Windows Vista Ultimate 64 bit. Logitech G5 laser mouse.
×