Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'disappeared'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 1 result

  1. TheBigLanowski

    HOT FIX: Firingrange circle disappeared

    Hello fellow captains, since some more experiencing the bug there the range circle for the main guns disappear, I hope this hotfix will get pinned! It is not possible to activate them in the menu again but it is possible to do so by editing a file until WG is able to find the source that cause this problem and fix it. (Maybe if all your main guns get deactivated/destroyed at the same time?) HOW TO FIX! At least I found a solution for the problem! Open preferences.xml (with notepad) in the main WoWs folder and scroll down until you find <minimapOptions>. You can write true or false for the options you want or don't want, the range circles can be enabled/disabled here as well. Should look something like this: <minimapOptions> <visibilityRangeEnabled> true </visibilityRangeEnabled> <mgRangeEnabled> true </mgRangeEnabled> <taRangeEnabled> true </taRangeEnabled> <visibilityPlaneRangeEnabled> true </visibilityPlaneRangeEnabled> <lastVisEnabled> true </lastVisEnabled> <atbaRangeEnabled> false </atbaRangeEnabled> <aaRangeEnabled> false </aaRangeEnabled> </minimapOptions> Picture of the problem:
×