Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Freezing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 3 results

  1. iPanic96

    Unusual lagspikes/freezing

    First thing first! I apologize for my English! It's not my main language, so grammar might be a bit off... Hope it's still readable though. So, then the actual case. I bought the 3 ships pack yesterday (15.04.15) and noticed some lagspikes or some kind of freezing I never seen before. Saw some other topics were players had a similar problem, but could't find one that actually explain the precise problem I have. I have a decent PC (I can run battlefield 4 on medium - high settings and still have a pretty good fps). Still, it takes ages for the ships to show up after I've started the game. But that's not the main problem. When I get into a match, the first 4-7 minutes works absolutely great. Then all of a sudden, everything freezes, even though the ms is around 50, and the fps at 60. I can still shoot and hear the shot, but I can't see it. Then after around 30-45 seconds the ship starts moving again but much slower than before it froze. I can't change the course of the ship, because the reaction is taking around 10 seconds to actually take action. It's like I'm falling behind with 10-15 seconds and still have a good ping while it happens. It doesn't change even with the settings on low, though I have no problem playing on high quality the first part of the match. The problem is pretty similar to this case: https://www.youtube.com/watch?v=cRS2J8O4XqM - but for me the ship doesn't pop back in the position where the ship actually is stationed after the first lagspike/freeze or whatever it is. It's really annoying how it works perfectly fine, and then out of nowhere it just basically goes to crap and makes the game unplayable... If I made it clear, it would be nice to hear if anyone else got the exact same problem as me, and hopefully a solution if there is any yet. And sorry for a long post...
  2. Kestrel_sk

    Game Crashing

    Hi all, I would like to address this post to developers. Is there a chance, they could get a look at this error (see attachment) and try to fix it somehow? I am running the game on Lenovo IdeaPad y570 Laptop with expanded 8 GB of RAM and Windows 10 x64 Also the latest nVidia drivers (365.10) was freezing the game much often so I have downgraded the drivers (358.50) which are more stable but still I get Crashes and Freezes ... but less often. If someone could answer what could be the reason of that many crashes (and no the laptop is not overheating) I would really appreciated it. I get even more severe Freezes with WoT on Improved Graphics settings... game freezes instantly after loading screen. Thank you for answer. The error screenshot:
  3. RoyalHankey

    Freezing Public Beta 0.4.1

    Anyone experienced this, I can play up to lvl 2 ok but anything after that it keeps freezing an I have to end programme and re-enter game then seconds later it happens again. Sorry to anyone who thought I was afk but I wasn't.. Anyone else having this issue
×