Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '0.8.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Forum
    • English Speaking Forum
    • Deutschsprachige Community
    • Polska Społeczność
    • Česká a slovenská komunita
    • Communauté francophone
    • Comunità Italiana
    • Comunidad de habla española
    • Türkçe Topluluk
  • Mod Section
    • Rules, Announcements and General Discussion (English)
    • Modding Tutorials, Guides and Tools (English)
    • Interface Mods
    • Visual Mods
    • Sound Mods
    • Modpacks
    • Other Mods and Programs
    • Archive
  • Historical Section

Calendars

  • Community Calendar
  • This Day in History

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 4 results

  1. Ever after patch 0.8.4. I've experienced problems with my game and it got worst with 0.8.5 and I was wondering if other had experienced the same. After the release of 0.8.4 I noticed a drastic change in the loading of battles. Prior of 0.8.4 I had to wait about 6-10 seconds before my battle was loaded. Meaning I had to wait 20-24 secs in-game for the battle would start. This was -for me- a normal / average loading time After the release of 0.8.4 my game was still loading after the battle had started. But here's the strange thing, with every new battle the time needed to load the battle, would decrease. With the release of 0.8.5 that problem got worse. Also I started to have crashes during the first battles (This is already being investigated with the help of a support ticket, so I won't go into details.) Now, when I have my first battle, my game needs an extra 60-45 secs after the battle has started. The second battle it would need a 20 sec extra to load after the battle had started. The third match it had loaded the match 5 secs before the battle would start. The fourth battle was loaded in just 10 secs and I would have wait 20 secs before the battle would start. Other words back to normal. This is both in random battles, savage battles and in ranked. The only difference between Random and Ranked & savage mode is that the time needed to load the first, second & third match would be less in Savage mode & Ranked battles than in the random battles, but non-the-less it displayed the same problem. I already made sure that the firewall has Wargaming added to the exclusions, so that is not the cause of the problem. Because this issue so hard to pinpoint on a single client I was wondering if other people had the same.
  2. 777_zamani

    free commander retraning

    hi to wows team We thank all of your services and efforts to improve the game Most players have a common request Please add a one week free training commanders with the new update. very thanks & goos luck dear freands
  3. Tuccy

    The “Victory” Event

    until
    Update: The event is halfway through, the Update 0.8.4 will bring a change in the setup - check out the update article or details! In Updates 0.8.3 and 0.8.4 all players will be able to participate in the friendly "Victory" competition by joining either Team Honor or Team Glory. Do you want to know details? Check out the video! Do you want to know even more details? Head to our Portal article! Do you want to leave feedback? Head to the Forum thread!
  4. until
    Captains! Due to the installation of the Update, the server will be unavailable: From: Thu. 30 May 07:00 CEST (UTC+2) / your local time: Thu. 30 May 07:00 Until: Thu. 30 May 10:00 CEST (UTC+2) / your local time: Thu. 30 May 10:00 Update size: 790 MB What's inside? Let Dasha tell you! For detailed list of changes check out the Portal announcement - and to leave feedback use our Forum topic!
×