Jump to content

Dolan_Le_Fag

Players
  • Content Сount

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    38

About Dolan_Le_Fag

  • Rank
    Able Seaman
  • Insignia
  1. Dolan_Le_Fag

    Invite Code: ILOVEWARSHIPS Doesn't Work

    Problably has expired.
  2. This is my second post about WoWS UI not appearing in the Harbor! Im really frustrated that there's not way I can't fix it, and it's only my first time Installing WoWS, seriously WarGaming, fix your stupid problem for AMD cards, neither there's no way to play the game, only look at the four I tier ships that are given for you. Picture of the Problem :Oh and i was in windowed mode just to take a picture, so it's the same in fullscreen. https://gyazo.com/09e392813bbbd95eebfd206dc3dde1c8 P.S. I have checked the file integrity everythings normal, and I have a MSi Radeon RX 460 2GB.
  3. Dolan_Le_Fag

    Game doesn't want to show the UI in the Harbour.

    So i don't have a catalyst control center, only the MSI Afterburner.
  4. Dolan_Le_Fag

    Game doesn't want to show the UI in the Harbour.

    Oh and by the way, i have a MSI Radeon 460 2GB OC GDDR5
  5. Dolan_Le_Fag

    Game doesn't want to show the UI in the Harbour.

    WoWS is a fresh install for me, i didn't even install anything yet. I will try to reinstall the drivers and the installing them again. But i will not, i will not reinstall WoWS again, it took me too long. EDIT: Reinstalling drivers didn't even help, I don't think that the problem is in the Graphics card, like why would a new bought GPU won't run a simple UI?
  6. Dolan_Le_Fag

    Game doesn't want to show the UI in the Harbour.

    Wait, what do you mean "settings of your graphics card"? It wouldn't even show anything on the screen then if there were something wrong..
  7. Dolan_Le_Fag

    Game doesn't want to show the UI in the Harbour.

    I bought the RX 460 like.. 1 month ago, and the drivers are up to date.
  8. Dolan_Le_Fag

    Game doesn't want to show the UI in the Harbour.

    I do have a AMD graphics card, a RX 460. But, i can't even open the Settings menu or anything. And no, my mouse is perfectly fine, and even when i launched the game, the UI is still isn't there.
  9. So this is my first time installing WoWS, and i get a 'unfixable' problem. I cannot view my UI to select a Ship or anything really! I can only view the German ship that is floating in the London Harbour, when i actually Alt + Enter. I can see for a small amount of time, the UI. So could anyone help me with this really, really crappy problem? I'm really into playing WoWS! And i can't even do anything! Picture: https://gyazo.com/09e392813bbbd95eebfd206dc3dde1c8
  10. Dolan_Le_Fag

    Something for Finland?

    Well, Lithuania is getting 99 years old, but Lithuania was really created in 1009 AD. So i wonder if we had some celebration too in WoT or WoWS.. Because it's not really fair, everyone forgets that were on the map!
×