Jump to content

Ferry_25

Players
 • Content Сount

  4,392
 • Joined

 • Last visited

 • Battles

  12107

About Ferry_25

 • Rank
  Commodore
 • Birthday 03/30/1973
 • Insignia

Contact Methods

 • Yahoo
  erasmus1000@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Holland!

Recent Profile Visitors

4,968 profile views

Single Status Update

See all updates by Ferry_25

 1. Ferry, ok, laten we een beetje vraag en antwoord spelen, terwijl we wat drinken. Mijn vraag aan jou: wat zou het voor dit prachtige spel betekenen indien er geen vliegdekschepen meer in zouden voorkomen? Wat zouden de gevolgen volgens jou kunnen zijn voor dit spel? Ik bedoel, hoe schat jij dat in?

  1. Ferry_25

   Ferry_25

   Dat het terug gaat naar waar alle titels van WG zover ik weet over gaan: gelijke voertuigen met gelijke sterktes en zwakheden. Vliegtuigjes vs schepen zal nooit of te nimmer een "gelijke" strijd zijn. Ik bedoel: ben ik nou een idioot om te zeggen dat de CV's drijvende vliegvelden zijn? Zowel post als after 8.0? En kom niet met de "realisme" kaart. Ja, in het echt hebben de CV's de hele marine veranderd. De hele vloot is gebouwd rondom het beschermen van de vliegdekschepen. Uitgezonderd de kernkop dragende onderzeeeres. Maar dit spelletje heeft niks met realisme te maken. Verklaar anders het "romulan cloaking device" met concealment (now you see me, now you don't), radar, sonar, torpedo's die op 10 km, 0 cm, 0 mm, 0 Um zinken enz. Als antwoord op je vraag: ik zou het prachtige spel weer omarmen zoals ik dat jaren heb gedaan als die vliegkanker oprot. Daar hebben ze gvd een aparte titel voor. Ik wil mij zorgen maken om geen vuist met torpedo's in mijn reet geschoven te krijgen, niet BS liggen zodat ik te tering in geschoten word, niet mijzelf dusdanig te isoleren in een BB om kapot ge _HE spammed te worden. Maar allemaam ship to ship. En niet die kutvliegtuigjes. Kijk gewoon naar de CC's op twitch: de CV dicteert het spel nog steeds volledig. Ik weet dat "arty" gehaat word in WOT. Nou is WOT een titel waar ik geen enkele lol aan beleef. maar wat ik heb gezien is zelfs Arty een vehikel met rupsbanden en een loop. Net zoals alle andere voertuigen. Alleen in wows moet er de een of andere ego trip [edited] zijn waarin ongelijke voertuigen met elkaar moeten knokken. Een boot wint het niet van vliegtuigen. Nooit ooit. Zoek maar Yamato, Bismarck, Tirpitz op het internet. En dit is een spelletje. Ik snap het. Helemaal. Maar in dat spelletje wil ik gewoon met gelijke voertuigen knokken. Ja, zat uitdagingen daar. En ja, ik baal ervan om ge-one shot te worden. Maar in al die situaties was het 99% mijn eigen stomme fout en in 1% stomme pech. En niet door een of andere puistenpuber die het leuk vind om het spel te bederven door vliegtuigjes te gebruiken. Pre 8.0 zag ik geen enkele plae attack als ik in DM of andere US cruiser speelde. Post 8.0 moet ik mijn tijd "uitzitten" als de andere CV een harde voor mij heeft en mij naar het volgende spel blast, zonder dat ik er iets tegen kan doen. Ja, keiharde AA maar dat is nog volledig vanuit de AI tegen een echte speler. En die CV kan oneindig vliegtuigjes blijven spammen.

    

   Anyway; world of warSHIPS.... Ik ben op het punt aanbeland "CV eruit of ik eruit." En tot nu toe wint het "ik eruit." Kijk voor de gein even naar de komende Stiff upperlip CV's. Die maken de andere CV's als onschuldige idioten... En ik kots ervan. Bakx en ik leiden een waanzinnig gave clan en ik kan mijn ogen uit mijn kop rukken dat ik dat in de steek laat. Maar ik speel dit kutspel niet meer zolang dat vliegtuig kanker zo'n dominante rol speelt. En ik bedoel dit alles in PvP. In operations mogen ze zoveel mogelijk CV's inzetten als ze willen. Laat ze een battle of Midway of Pearl harbor of whatever verzinnen. Ik weiger alleen nog langer tegen PvP vliegtuigjes tegen boten te spelen.

    

   Hoe schat ik het in? Geen CV's betekent ship to ship combat. En daar is nu al zat op aan te merken. Helemaal mee eens. Ik wil alleen een competitive omgeving met gelijke voertuigen waarin de wits van de speler de beslissende factor is. Kijk naar alle andere PvP's. Van de old school: Unreal tournament bv. Iedereen begint daar als een first person shooter waarin je de meest krankzinnige wapens kunt vinden. Maar nog steeds als een "soldaatje." Daar kun je niet opeens in een Superstardestroyer zitten en gewoon de hele planeet opblazen om te winnen. Alleen in Wows kan dat. En dat maakt mij dat ik vaarwel zeg tegen dit spel.

×