Jump to content

Benign_Wolf33

Beta Tester
 • Content Сount

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Battles

  15509
 • Clan

  [REKT]

About Benign_Wolf33

 • Rank
  Able Seaman
 • Insignia
  [REKT]

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Hungary

Recent Profile Visitors

286 profile views
 1. What is the new CB end date 27 Jan or 30, 31?
 2. Benign_Wolf33

  [REKT] Hungarian clan / Magyar klán - Hurricane szint

  Bocsánat a direkt kései válaszért, hogy rendes dupla free bump-al éljek :D A klánnak az utolsó szezonban meglátásom szerint, az volt a baja, hogy még 2-4 aktív tényleg kiemelkedő, azaz Hurricane szintű játékos kellett volna (meg volt egy-két furcsa teljesítmény hullámzás jóktól is néha, ami pont elég volt egy romló tendenciájú "szezon végjátékú" statra, az azt megelőző hosszú nagyon szép meneteléssel szemben). És az a helyzet, amíg nem látja biztosnak a klán hurrikán szereplését egy idegenlégiós magyar, addig nem fog ígérni semmit, ellenben ha már jól megy a klánnak, na akkor szívesen csatlakozik. Tehát hiába van vagy egy tucat Hurrikánba való magyar, nem lehet 5-ről a 6-ra jutni. Erre te mit javasolsz? Egyébként megfigyelhető egy finom összeomlási tendencia a kompetitív klánoknál, főleg a magyar klánoknál, és a REKT mint domináns magyar klán úgy tűnik, hogy ezen pont nyerni fog. Hasonlóan, mint egy gazdasági válság esetén egyes cégek pont attól erősödtek meg még jobban...
 3. Benign_Wolf33

  [REKT] Hungarian clan / Magyar klán - Hurricane szint

  A 3. szezon alpha-bravo rendszere miatt úgy döntöttünk, hogy egy tisztán eredményorientált játékot fenntartunk a klánnak. Tehát akik az alfa csapatainkban játszanak, azok a Hurricane-ban minél jobb szereplésre kell, hogy törekedjenek, és határozott, protekció nélküli, tisztán eredmény-orientált vezetés kereteiben teszik ezt meg. Jelenleg ezzel a csapatunkkal a top 30-as klánok ellen voltunk teljesen méltó ellenfelek. Több nemzetközi top klán magyar tagjával szóba került a wows legmagasabb szintű űzése érdekében, -mivel a játékosbázis adott-, hogy lehet szó akár magyar klánról is. Ennek az előkészületei egy ideje zajlanak. Azt javaslom, akiket ez érint, érdemben foglalkozzanak ennek a lehetőségnek a megvizsgálásával. Egy magyar közösségű top klánnak is megvan a rációja és vannak elvitathatatlan előnyei, mint például, hogy valódi baráti légkörben örülni fognak egymás kiváló teljesítményének a tagok. Tapasztalataim szerint ilyen közvetlenebb és immár egészen versenyszellemű légkörben hatékonyabban, gyorsabb ütemben lehet egymástól tanulni. Nagyobb hangsúlyt fektetünk a csapat eredményességére, hiszen tényleg nem csak eszközt jelent egy magyar nyelvű klán a jobb játékossá váláshoz, hanem egy valódi(!), küzdő szellemű közösséggé is formálódunk . Tehát jelenleg a REKT alpha részlege immár egy komolyan vehető top klánná kívánja kinőni magát, egyéb más értékei mellett. Bátorítalak benneteket, hogy csatlakozzatok ehhez a kalandhoz, akár csak egy elbeszélgetés keretében is, ahol egyeztetjük a céljainkat és lehetőségeinket! Tyrannosaurus REKT!!
 4. Benign_Wolf33

  [REKT] Hungarian clan / Magyar klán - Hurricane szint

  Szezon fele után egy héttel elértük a Hurricane-t is :-))
 5. Benign_Wolf33

  [REKT] Hungarian clan / Magyar klán - Hurricane szint

  Csak nézelődsz? :D
 6. Benign_Wolf33

  [REKT] Hungarian clan / Magyar klán - Hurricane szint

  Az első Magyar Bajnokság győztese lett a REKT :)
 7. Benign_Wolf33

  [REKT] Hungarian clan / Magyar klán - Hurricane szint

  A REKT-be és most már a REKT Academy klánunkba is várunk egy valódi közösségbe! ;)
 8. Benign_Wolf33

  Community input wanted for next King of the Sea format

  It is a dec. 7 comment. Or does not it matter to vote? 50% the T8! 22/500
 9. Benign_Wolf33

  Community input wanted for next King of the Sea format

  We can not find a training partner because we still do not know the tier? Did the T8 win? Thx for the official answer!
 10. ******* UPD. (18.7.13.) A 3. szezon alpha-bravo rendszere miatt úgy döntöttünk, hogy egy tisztán eredményorientált játékot fenntartunk a klánnak! A WoWS legmagasabb színvonalú űzésére merült fel alpha tagjainkban az elszánt igény. Gyere és csatlakozz, ha hasonlóan gondolkodsz! ;) ******* "Whenever we enter a battle someone going to get rekt. Sometimes us, mostly them. Our greatest glory is not never failing, but rising every time we fail." Mit jelent a REKT? Gyakori kérdések.hu-n az első válasz: "Általában gyerekek vagy trollok szokták használni online játékokban annak érdekében hogy valakit idegesítsenek vagy provokáljanak." :D Nem vesszük túl komolyan magunkat, az arany középutat választjuk az élet és a játék egyensúlyában, ami annyit takar, hogy nem engedünk abból a jó dologból, hogy jóízűen töltsük el a játékra szánt közös időt TS-en, de azt is elismerjük, hogy az igazi eredményekbe időt és energiát is kell fektetni, különben nincs igazi fejlődés, ill. azért nincsenek olyan aktivitási követelmények, amik egy átlag családos vagy valódi párkapcsolatban élő (stb.) embernek már túlzásnak hatnának (nincs pl. heti 2 kötelező gyakorló). Követelmény a barátságos hangulatra törekvés mindenkitől, és a heti 2 gyakorlóból a felén való kötelező részvétel hosszútávon. De meg van értve a magánélet miatti ideiglenes inaktív időszak. Clan Battlen az aktív játékosaink többségével kimaxoljuk a nyereményeket pl. Stalingrad Blueprint. Valamint tornákra járunk. Az utolsó tornán a League of the Sea-n első szereplésünk volt és a liga 4-ből továbbjutottunk a liga 3-ba a torna top 30 klánja közé és eddig is a liga 3 és liga 2 klánjaival szoktunk izgalmas gyakorlókat játszani. Statisztikai követelmény az alpha csapat részére kb. 60% wr, a minimum követelmény, amivel vállaljuk a játékostudás félzárkóztatását az a 53%-os winrate solo nagy (VIII-X) tierben. Ezenkívül jelenleg ideiglenesen gyűjtünk valamivel gyengébb játékostudású embereket is a főklánba, akiket 2018-ban a [REKT Academy]-ben akarunk foglalkoztatni, ha eléri az utánpótlás klán a stabil aktivitáshoz szükséges létszámot. Ha pedig ellenség vagy akkor jól megREKTálunk, haha! Majdnem elfelejtettem: A humorérzék klánfelvételi követelmény!! Felvételi elbeszélgetéshez keress meg engem vagy egy Deputy Commandert a klánból! Amúgy meg várunk baráti szeretettel, reméljük megtalálod a számításodat játéktudásban és közösségi hangulatban is nálunk ;) Ja és azért mert nem vagyunk gosu kockák, azért még elég elszántak vagyunk a nemzetközi klánok megREKTálása terén! :-))
×