Jump to content

Bakx83

Beta Tester
 • Content Сount

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Battles

  9197
 • Clan

  [NED]

3 Followers

About Bakx83

 • Rank
  Able Seaman
 • Birthday 06/11/1983
 • Insignia

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Netherlands

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Beste Nederlandse clan, zoek nog goede clan battle spelers!
 2. We zoeken weer volop naar nieuwe enthousiaste leden welke graag willen divven en clan battlen!!
 3. Voor het komende seizoen zoeken we nog Spelers! kijk bovenaan voor de omschrijving mocht het je bevallen horen we je graag!
 4. momenteel staan we op het punt om in typhoon league te komen!
 5. Hey @yohane1 je hebt helemaal gelijk ;-) Bedankt iedergeval!
 6. The Royal Dutch Navy is momenteel druk op zoek naar goede kruiser spelers voor in clan battles. Mocht je in het bezit zijn van een Des Moines, Moskva of Hindenburg en kan je erg goed mee overweg zoeken wij jou. Stuur een bericht naar Ferry_25!
 7. We zitten sinds deze week op discord. het beste kun je Ferry_25 benaderen
 8. Binnenkort breid de clan zich uit naar 40 leden! Zorg dat je er op tijd bij ben!
 9. Wij zijn wij en wat hebben we te bieden Voornameljk een groep nederlandse vrienden. We spelen graag competatief maar ook weer niet superserieus. Als je van humor houd, maar ook graag wilt leren van goede spelers, dan kan dit de clan zijn voor jou. We spelen graag in divisies, uiteraard. Clanbattles worden steeds meer belangrijk, graag willen we in de hogere league's komen. Spreek het je aan om clan battles te spelen en wil graag bij een nederlandse clan, je hebt de clan gevonden! Hoe dan ook kijk niet verder, doe een verzoek! Wat hopen wij van je te zien Ideaal je hebt: - een goed gevoel voor humor - goede stats (zeg bijvoorbeeld 50% winrate, maar hoger is beter) - een wens om goed samen te spelen maar wel in een relaxte sfeer - kan tegen grappen, veel grappen - spreekt nederlands - Discord https://discord.gg/nu4pdd - Tier 10 cruisers en ervaring in clan battles Over het algemeen bekijken we het op een persoonlijke basis. Laten we zeggen je stats zijn niet de beste, maar je bent bereid te luisteren en te leren? Mogelijk dat we je toch erbij nemen. Laten we het bekijken door contact op te nemen met ons. Hoe kom je met ons in contact - Reageer op dit topic (en waarder het op voor gratis!) - Stuur een persoonlijk bericht naar Ferry_25 (onze machtige forummeester) hier op het forum. - Chat met een van de recruiters in Wows Behouden vaart en tot snel!
 10. Bakx83

  Dutch Clan

  Martin, Heb je een invite voor onze clan gestuurd, nieuwe clan alleen voor nederlandstalige spelers, Genaamd: The Royal Dutch Navy (NED) groetjes Jordy
 11. Bakx83

  Festive Cheer Prize Draw - Do you feel lucky!

  ID: Bakx83 Ship: Graf Spee
 12. Hello shipmates, During the update of 0.5.8 the installation stops on the update game components: extracting updates. (at 66%) With the critical error screen, with the comment to check the log files. Also added these. Already complete uninstalled the game and installed it again same errror. Fixed register but still same error. How can help me getting the game installed? Thanks in Advance!! WargamingGameUpdater.log WargamingGameUpdater_host.log WoWSLauncher.log
×