Jump to content

123unknnown123

Players
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Battles

    507

About 123unknnown123

  1. Scripts problem

    and here is the error... and this time i tried lowering graphics...
  2. Scripts problem

    no i dont use mods and ill try lowering graphics, but otherwise my pc is running at 75fps minimum on high graphics no problem... i will try to screen the error but i have just black screen till i turn off WoWS in task manager, but if i turn it off the error closes too... i reinstalled WoWS today so its clean install. edit: i tested it and now it just froze - music is still playing but nothing is happening... (first it froze and then i tried to lower graphics but i reconnected to the battle and it froze again)
  3. Scripts problem

    i just started playing it again like 2 weeks ago... it is not just today... and it crashes when im in battle so its pretty frustrating too when im in a middle of the fight and suddenly it crashes... but im trying it rn cause i downloaded WG game center and checked integrity of the files of the game... if that doeasnt solve it too than idk what to do
  4. Scripts problem

    Thanks, it works now!... but crashes anyways :/... gues ill try installing newer dx or vcredist
  5. Scripts problem

    Hi, i have a little problem with scripts_config file. I reinstalled WoWS, bcos it crashed a lot and i didnt saw that launcher was for NA. I dont want to wait for another few hours to redownload it again so i googled this problem and i found that i just need to edit mentioned file to EU version so if anyone could help ill be grateful. Or you can just send the lines from the file down here. Thanks for early replies.(and sorry for my english if i got sth wrong, im not native speaker :D) scripts NA if someone would want this: <?xml version="1.0"?> -<scripts_config.xml debugInfo="true" checkPing="true"> <space>spaces/00_CO_ocean</space> <offlineModel>PASC001_Erie_1936</offlineModel> <player startPosition="0.0 0.0 -313.0" startDirection="1.0 0.0 0.0" entityType="Avatar"/> <cursorScaleSpeed y="40" x="40"/> -<server online="true"> -<host wgnrurl="https://na.wargaming.net" realm="na" ids="IDS_US" csis="http://csis.worldoftanks.com/csis/wowsus" alias="WOWS NA"> <master addr="login2.worldofwarships.com:20020"/> <master addr="login1.worldofwarships.com:20020"/> </host> </server> <chat visibleLines="6"/> <writeCombatLog>true</writeCombatLog> <Dock3D>true</Dock3D> <CurseVoice>true</CurseVoice> <scriptProfiler port="6666" netSend="false" enabled="true" address="0.0.0.0"/> <GameParams packed="true"/> <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom> <targetPlatform>PC</targetPlatform> </scripts_config.xml>
  6. Scripts_config problém

    Ahojte, mám menší problém so súborom scripts_config. Preinštaloval som WoWS kvôli tomu že mi stále padal a nevšimol som si že som stiahol NA verziu. Ak by mi niekto mohol poradiť ako to zmeniť na EU, poprípade poslať tento súbor v EU verzii budem veľmi vďačný (ano na googli som hľadal ale sú tam len staršie verzie ktoré pre terajšiu aktualizaciu nefunguju, skúšal som). Budem rád za rýchlu odpoveď. scripts_config: <?xml version="1.0"?> -<scripts_config.xml debugInfo="true" checkPing="true"> <space>spaces/00_CO_ocean</space> <offlineModel>PASC001_Erie_1936</offlineModel> <player startPosition="0.0 0.0 -313.0" startDirection="1.0 0.0 0.0" entityType="Avatar"/> <cursorScaleSpeed y="40" x="40"/> -<server online="true"> -<host wgnrurl="https://na.wargaming.net" realm="na" ids="IDS_US" csis="http://csis.worldoftanks.com/csis/wowsus" alias="WOWS NA"> <master addr="login2.worldofwarships.com:20020"/> <master addr="login1.worldofwarships.com:20020"/> </host> </server> <chat visibleLines="6"/> <writeCombatLog>true</writeCombatLog> <Dock3D>true</Dock3D> <CurseVoice>true</CurseVoice> <scriptProfiler port="6666" netSend="false" enabled="true" address="0.0.0.0"/> <GameParams packed="true"/> <disableTrainingRoom>true</disableTrainingRoom> <targetPlatform>PC</targetPlatform> </scripts_config.xml>
×