Jump to content

Tordenskrall

Players
 • Content Сount

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Battles

  4916
 • Clan

  [TNT]

3 Followers

About Tordenskrall

 • Rank
  Able Seaman
 • Insignia
 1. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Invitasjon er sendt.
 2. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Ja vi prøver å samle en gjeng som vil seile under det norske orlogsflagget.
 3. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Lagt deg til i Contacts. Vi ses.
 4. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Lagt deg til i Contacts. Vi ses på bøljan blå og på TeamSpeak forhåpentligvis?
 5. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Du er hjertelig velkommen. Alle som har vært inne på TeamSpeak er godt voksne folk. Vi legger lista der.
 6. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Lagt til deg "sane85" og "Hrezus". Vi venter på klanportal til spillet skal åpnes for allmennheten. Og vi går for å samle de få norske som spiller spillet under samme tag/logo/navn.
 7. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Du er med, som sagt så er ALLE velkommen. Hva betyr vel stats? Stats går an å forbedre.
 8. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Ja ALLE er velkommen. Prøver å bygge et community på WoWS for norsktalende spillere.
 9. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Jeg er i alle fall aktiv på WoWS. Håper det finnes flere nordmenn som også er det. Så prøver å lage et ingame community på sett og vis.
 10. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  bump
 11. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  EDIT: 20. januar 2017: Da er klanen [-KNM-] Kongelig Norsk Marine offisielt oppe og går. Litt info og krav: Vi tar kun inn spillere som logger på TeamSpeak. Vi liker skip OG prater med hverandre OM skip når vi spiller. Er du av typen som vil løse verdensproblemer på TeamSpeak er vi ikke interessert. Vi tar kun inn deg som snakker eller forstår NORSK. Du MÅ/BØR ha over 50% winrate, og være villig til å bli en bedre spiller som kan avgjøre kamper. Du må gjøre litt research på ulike nettsteder som f.eks. youtube, warshipstoday, wows stats numbers, wargaming sin wiki og i tillegg kan du spørre og dele erfaring i klanen. :-) Det vil si vi tar kun inn spillere (), og "Bots" () får joine en annen klan. Du bør ha en del tier 6 og tier 8 skip for Team Battles. TS3: ts.wargamers.no
 12. Tordenskrall

  Vår Ære og Vår Vannmakt!

  Møteplass for norske spillere av World Of WarShips (WOWS) Nystartet Klan der norsktalende fans av spillet møtes for Divisions og på sikt frivillig TeamBattle. Krav: 500 kamper og du trenger IKKE å ha tjenestegjort i Marinen. 1) TeamSpeak Server (TS3): Adresse: ts.wargamers.no Last Ned Her: http://teamspeak.com/downloads (Client version) 2) Ingame Kanal: Vår Ære og Vår Vannmakt! (kanalnavn) Norge (passord) 3) TAG / LOGO / Rekruttering: Etter litt fundering og prating med spillere av alle kalibere, blir det nok til at vi satser på et norsk flagg og NORGE eller NOR som vår tag, dette for å få tak i flest mulig norske spillere som ikke er innom FB eller forumet til WG, da de ser dette inne i spillet i random battles om de møter noen av oss. Vi satser på å starte klanen så snart det blir åpent for alle. Det finnes ingen ubåter i spillet, heldigvis.
 13. Tordenskrall

  Start restricting numbers of Destroyers in Games

  It has been five years of World of Tanks. have they balanced the numbers of HTs, MTs and TDs on each team? No. Do you all believe in Santa Claus? Do you really think they will reduce the cap on DDs on each team in this game?
×